Milí rodičové, milí vychovatelé,  

Postrádáte inspiraci při výchově malých dětí?

Chcete, aby vám výchova šla pěkně od ruky?

Znáte skřítka Neplešníka?

Chtěla bych vám dodat jistotu v té nikdy nekončící práci s dětmi.
Věřím tomu, že malé děti jsou naprosto úžasné a přínáší vám mnoho příležitostí, které často v každodenním shonu povinností nedokážete uchopit. Pokud se vám to však podaří, máte napůl vyhráno 😊

Pojďte začít pohádkou, která se vám může stát pomocníkem při úklidu, při hádkách a vytváření dobrých vztahů mezi sourozenci. 

Tady je přímo pro vás a vaše úžasné děti 😊

Projekt INSPIROVÁNO DĚTMI vám ukáže, že výchova dětí od tří do sedmi let nemusí být tak složitá, jak si možná v tuto chvíli myslíte. 

Jeho první krůček je eBook zdarma, který Vám přináší jednu autorskou pohádku. Tato pohádka je skvělým pomocníkem při výchově dětí. 

A také přináší téma, zda je přínosné dětem v dnešní době číst. Možná budete překvapeni, co všechno vám tyhle společné chvilky s pohádkami mohou přinést. 

Vaše pohádka je velice pěkná - psána s citem a porozuměním dětem. I já jsem synovi četla a nyní čtu vnukům. Velice si to užíváme a vnuci se na tyto chvíle velice těší (a já se vracím v čase - takto reagoval na pohádky čtené před spaním i můj syn). Pracuji jako učitelka ve školce a vím od dětí, že toto čtení není všude samozřejmostí (a to je škoda !!!!). Když vidíte jak dětská očka na vás hledí a přemýšlí jaká asi tak dnes bude pohádka, tak se opravdu snažíte vybrat tu, která je zaujme a nejen tu, abych měla splněno. Prostě mluvené slovo ničím nenahradíme.
JanaUčitelka v mateřské škole
Skřítek Neplešník - děti poslouchaly, ani nedutaly, mám předškoláky, jsou to bystré šikulky, takže okamžitě věděly, která bije...
Šárkaučitelka v mateřské škole

Jmenuji se Petra Šorfová a můj život je spojen s dětmi již 24 let. Nejprve to byly mé tři vlastní a pak ty všechny, které je mi ctí provázet v mateřské škole. 

Stále mě překvapuje, co se právě od dětí dá naučit, jak nám mohou inspirovat. 

Pojďte se s nimi potkat v jejich pohádkovém světě.